KAMNOSEŠTVO SVETE PETER SVETE S.P.

Jezero 97
1352 Preserje
Osnovni podatki o podjetju
E-mail:
info@svete.si
Tel:
01 363 30 33
Fax:
01 363 30 34
Davčna številka:
SI18563325
Matična številka:
1480014000
Spletna stran:

Podjetje KAMNOSEŠTVO SVETE Peter Svete s.p. uspešno posluje že od leta 1968, kar zagotovo pomeni, da smo izkušeno in resno podjetje. 

Poleg našega osnovnega vodila, tj. zagotavljanja kakovostnih storitev v zadovoljstvo naših strank, sta naša glavna skrb ohranjanje tradicije ter zagotavljanje dolgoročne uporabne in oblikovne vrednosti kamnitih izdelkov ter s tem nadaljevanje tradicije podpeških kamnosekov, Plečnika in uporabe podpeškega marmorja. Slednje lahko zagotovimo, ker smo vselej v koraku s časom. 

Tradicionalno ter visokotehnološko znanje in oprema sta osnova za kakovost, zaradi katere lahko majhnemu slovenskem trgu ponudimo široko ponudbo vrhunskih izdelkov iz naravnega kamna, ki so za sprejemljivo ceno izdelani po naročilu, pri čemer smo povsem prilagodljivi glede vrste obdelave, velikosti in izbire materiala. 

Naša osnovna dejavnost je izdelava in obnova nagrobnikov. Svojo ponudbo pa smo razširili tudi na področje gradbeništva, elemente kulturne dediščine, izdelavo skulptur in kipov, opremljanje kuhinj in kopalnic ter vrtni program iz masivnega naravnega kamna. Večina naše ponudbe je plod pridnih rok in znanja našega kolektiva. Za uspeh pa se moramo zahvaliti svojemu načrtovanju prihodnosti in uspešnemu povezovanju sodobnih tehnologij s tradicionalnimi znanji. 

Z željo, da svoje storitve in izdelke še bolj približamo kupcu, smo vam omogočili, da si na naši spletni strani ogledate naš proizvodni program in storitve, povprašate za nasvet ali pa zahtevate informativno ponudbo. 

Večina slikovnega gradiva prikazuje izdelke lastne izdelave, del pa prikazuje zgolj primere možnih izvedb, pri čemer niso prikazani naši izdelki. 

Izpostavil bi tudi naše uspešno sodelovanje z znanimi slovenskimi restavratorji in kiparji, s katerimi smo pod okriljem ZAVODA ZA VARSTVO KULTURNE DEDIŠČINE izvedli kar nekaj zahtevnih projektov. 

Merilo naše uspešnosti so zadovoljne stranke, ki se vračajo k nam. 

Peter Svete