Izjava o zasebnosti

Splošno

Ta pravila o zasebnosti definirajo in regulirajo kako Osmrtnice.si uporabljajo in ščitijo informacije o uporabnikih. Spletni servis Osmrtnice.si deluje na način, da zagotavlja najvišjo zaščito vaše zasebnosti.

Spletni servis Osmrtnice.si si pridružuje pravico do sprememb izjave o zasebnosti. Da boste na tekočem z aktualnimi informacijami o varovanju zasebnosti, predlagamo, da občasno preverite spremembe na tej strani.

Kaj zbiramo?

Za naročnike objav si pridružujemo pravico shranjevati naslednje podatke:

Za naročnike e-mail obveščanja si pridružujemo pravico shranjevati e-mail naslov ter ključne besede, na podlagi katerih generiramo individualna poročila o objavah.

Kaj počnemo z zbranimi informacijami?

Zbiramo jih za namen:

Z osebnimi podatki ravnamo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Varnost

Vsi podatki so skrbno shranjeni na strežnikih, ki so nameščeni v ognjevarnih, protivlomnih specializiranih strežniških prostorih, ki ponujajo visok nivo varnosti. Programska oprema strežnikov se redno posodablja in nadgrajuje.

Spletni servis Osmrtnice.si zagotavlja, da bo vaše informacije skrbno varoval, ter jih ne bo posredoval tretjim osebam, razen v primeru vaše eksplicitne privolitve ali v primeru, ko nam to narekuje zakon.

Povezave na druge spletne strani

Spletni servis Osmrtnice.si lahko vsebuje povezave na druge spletne strani. Z uporabo povezav, s katerimi zapustite našo stran, se morate zavedati, da nad vsebino drugih strani nimamo nikakršnega nadzora. Posledično ne moremo biti odgovorni za zaščito vaše zasebnosti na drugih straneh.

V primeru nejasnosti, ali v kolikor potrebujete več informacij o tej temi, nas kontaktirajte na e-mail info@osmrtnice.si